PERFECT BODY

Estetski center Perfect Body je začel pisati svojo zgodbo pred desetimi leti in sicer se je takratna ustanoviteljica po želji znebiti se celulita odločila ustanoviti center Perfect Body.

Kletne prostore solarij centra v katerem je delala je preuredila, nabavila rabljen LPG aparat za oblikovanje telesa in ustanovila center Perfect Body. Tako se je začela leta 2009 pisati zgodba centra Perfect Body.

Ves ta čas smo spremljali novosti, se izobraževali, raziskovali druge kozmetične storitve, zaradi vse večjega povpraševanja strank smo začeli uvajati dodatne storitve, nove aparate za preoblikovanje telesa, se skupaj z medicino preselili na novo lokacijo, zaposlili nove sodelavke, sledili trendom in uvajali novosti. Kaj kmalu smo ugotovili, da je preoblikovanje telesa najuspešnejše, ko spremenimo ali odpravimo različna prepričanja in navade, tako smo začeli z izvajanjem različnih delavnic, kjer smo se posvetili našemu umu, ter začeli ozaveščati, da je za spremembo telesa pomembno spremeniti tudi naše razmišljanje, navade in prepričanja.

Kmalu smo se preselili na novo lokacijo. Uredili smo nove sodobno opremljene prostore za preoblikovanje telesa, sprostitev in pomlajevanje.

STROKOVNOST

Ker je naša osnovna vrednota strokovnost, se nenehno dodatno izobražujemo in raziskujemo trg.

TRADICIJA

V desetih letih obstoja centra Perfect Body z veseljem razvajamo naše zadovoljne stranke.

SRČNOST

S pogumom, srčnostjo in posluhom za sočloveka se trudimo ustreči vsaki stranki posebej.

OGLEJTE SI NAŠ NABOR DOŽIVETIJ

Naročite se na izbrano razvajanje.

PERFECT EKIPA

S stalnim strokovnim izobraževanjem in usposabljanjem gradimo kulturo učinkovitega dela, sodelovanja, spoštovanja in medsebojnega zaupanja.

PETRA
PETRA
Je solastnica centra in že 10 let predana svojemu delu, ki ga opravlja z velikim veseljem. Odgovorna je za vse, na recepciji pa z veseljem sprejema stranke in jim daje koristne nasvete preden začnejo s tretmaji. Je zelo komunikativna in mehkega srca.
MAJA
MAJA
Je solastnica centra, njena dolgoletna želja je iz šale prešla v resnico. Prav tako predana svojemu delu in center je postal njen „drugi dom“. Je odgovorna za vse, tudi za razvajanje strank. Rada hodi v hribe in s strastjo deli nasvete o zdravi prehrani prijateljem in tudi strankam.
MATEJA
MATEJA
Mateja je izkušena kozmetičarka in je v našem centru pravi multipraktik. Je zelo komunikataivna, prilagodljiva, prijetna in timskega duha. Svoje delo opravlja s strastjo, njena druga strast pa je peka in nas velikokrat preseneti s svojimi zelo okusnimi sladicami.
TEJA
TEJA
Teja je izkušena maserka, kozmetičarka in študentka fizioterapije. Ker je trmaste narave, se pri delu izraža njen perfekcionizem. Njena velika strast je šport in izredna skrb za telo.
LARISA
LARISA
Larisa je mlada kozmetičarka, ki je na začetku svoje kozmetične poti, pa vendar dovolj izkušena, da vam lahko preoblikuje telo, vas čudovito zmasira, odstrani odvečne dlačice in čeprav včasih deluje sramežljivo, je dovolj podkovana, da odlično opravlja tretmaje.
Za dušo igra violino, je ustrežljiva in seveda timskega duha.

SPLETNA TRGOVINA

ONLINE NAKUP