BELJENJE ZOB

Si želite bolj bele zobe? Revolucionaren, učinkovit in varen način beljenja zob, ki vam v enem obisku odstrani dolgoletne madeže in zabarvanost zob.

Beljenje zob PEARLSMILE® in Tooth Fairy je posebna revolucionarna metoda, ki deluje v kombinaciji nanosa belilnega gela posebne sestave in hladne LED in halogenske svetlobe. Pod vplivom svetlobe se gel aktivira in prodre v skleninski in dentinski del zoba kjer razgrajuje pigmentne verige oz. madeže.

Rezultat beljenja zob so vidno bolj beli in bleščeči zobje.

Klinično preizkušen varen in učinkovit belilni gel, ki se uporablja kot aplikacija, vsebuje minimalno vrednost peroksida (manj kot 0,1 %) in zagotavlja strankam varnost, udobje in zadovoljstvo pri beljenju zob. Zobje so po beljenju zob svetlejši tudi do 8 odtenkov.

CENIK

Storitev Cena
Beljenje zob 129,00 €
Osvežilni ciklus 69,00 €

Vse cene so v EUR in vsebujejo 22% DDV.

KAKO SE NAROČIM?

Zaradi skrbi za čim večje zadovoljstvo naših gostov so rezervacije storitev obvezne. Za rezervacijo storitev nas pokličite na 031 760 280 ali pišite na info@perfectbodycenter.si.

Za vse storitve kozmetičnega salona vam omogočamo obročno plačevanje do 24 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa (vsem imetnikom kartice Diners Club).